Principală » 2013 » Octombrie » 26 » Totul despre bet365
09:06:13
Totul despre bet365

Casa de pariuri in care avem incredere totala si alaturi de care colaboram de cativa ani, Bet365, permite inregistrarea gratuita a tuturor persoanelor de peste 18 ani si ofera un bonus maxim de 300 ron pentru fiecare membru nou inregistrat.

Cum ma pot inscrie pe Bet365 ?

Astfel, daca doriti sa incercati si celelalte avantaje oferite, precum posibilitatea de pariere live sau transmisiunile in direct, va puteti inregistra cu ajutorul butonului numit "Inscrieti-va” aflat sus in dreapta pe pagina principala a siteului. Daca intrati pe acest site de pariuri online pentru prima oara s-ar putea sa fie nevoie sa dati inainte un click pe butonul galben "Pariati” dupa care sunteti directionat spre o alta pagina principala, mai complexa, cu meciuri live si optiuni pentru pariori.
Odata accesat butonul "Inscrieti-va” se va deschide o fereastra de tip pop-up. Este posibil ca aceasta fereastra sa nu se deschida daca aveti vreun program de securitate configurat foarte strict – caz in care va recomandam utilizarea altui browser. Formularul de inregistrare trebuie completat cu datele dvs. reale, iar parola trebuie sa contina litere si cifre – nu sunt permise simbolurile (ex: #%&$).
Cum pot face un deposit pe Bet365 ? Pe alte cuvinte, cum pot urca bani adevarati ?
Odata inregistrat aveti posibilitatea de a face pe loc un deposit, adica sa urcati bani. Daca sunteti de acord, va trebui sa introduceti datele cardului dvs. de credit. In cazul in care doriti sa va mai ganditi nu este nici o problema! Puteti face oricand un deposit de minim 25 RON accesand butonul "Depuneri” aflat sus in partea dreapta a sitului. Folosind cardul de credit ca modalitate de plata sunteti scutit de orice taxa aditionala!
Ca modalitate alternativa de urcare a banilor puteti opta pentru transfer bancar – fara griji, sigur, insa singura moneda familiara disponibila pentruRomaniaeste Euro iar limita de urcare, in acest caz, este de 200 unitati (euro). Comparativ cu depositul prin card de credit unde intalniti o limita de 25 ron, transferul bancar este posibiul urcand un minim de 200 Euro, mare atentie.
Am efectuat plata si am banii in cont. Mai departe ce fac sa pot castiga bani ?
In esenta, mai departe depinde de tine! Insa pentru ca platforma construita de cei de la Bet365 este destul de complicata si complexa vom continua acest tutorial prezentand cateva zone si spatii importante pe care trebuie sa le cunosti.
Cum se pariaza / Cum imi fac biletul ?
La sectiunea sport, accesata prin butonul sport de pe pagina principala, o sa gasiti toate meciurile care se joaca in curand. Pentru a simplifica lucrurile este recomandat sa alegeti din meniul din stanga sportul de care sunteti interesat. Spre exemplu puteti apasa click pe fotbal. In acest moment se vor afisa campionatele si competitiile din fotbal disponibile pentru pariere. Puteti alege campionatul Romaniei sau chiar cel al Angliei. Odata accesat click pe campionatul preferat o sa se deschida pagina cu meciurile care se joaca in urmatoarele cateva zile. Puteti da click direct pe cota pe care o preferati pentru un anumit pariu iar in partea dreapta a siteului se va afisa biletul vostru virtual. Stabiliti miza si click pe butonul galben "Pariati” iar pariul a fost trimis!
Daca doriti sa plasati un pariu mai complicat, va intoarceti pe pagina unde erau afisate meciurile dinRomania, dati click pe meciul care va intereseaza si se va deschide o alta pagina in care gasiti toate posibilitatile de pariere existente. Procedura este aceeasi: se da click pe cota din cadrul sistemului de pariere preferat iar biletul va fi afisat in partea dreapta a sitului.
Cum pot paria live ? Vreau sa fac un bilet in timpul desfasurarii unui meci!
La partenerul nostru, Bet365, se poate foarte simplu! Trebuie sa accesati, din cadrul paginii principale, butonul de sus "Pariuri Live”. Odata accesata acesta pagina puteti observa meciurile impreuna cu cotele oferite pentru minutul respectiv al meciului. Aceste cote se schimba permanent in functie de cum se misca jocul, asa ca fiti pe faza!
Cat timp se deruleaza in joc ce pot face sa nu ma plictisesc ?
Casa de pariuri online cu cel mai mare bonus de inscriere din lume va ofera diferite solutii de a omor timpul in care asteptati rezultatele unui meci – oportunitate de a castiga si bani in acelasi timp! Accesati butonul Casino din cadrul paginii principale si o sa fiti directionat spre o pagina plina cu jocuri de noroc pe bani. Sunt disponibile jocuri precum: ruleta, poker texas hold’em, blackjack etc. Aceste jocuri de noroc pot fi jucate pe bani adevarati folosind contul dvs. din casa de pariuri Bet365.
Ce trebuie sa mai cunosc despre casa de pariuri Bet365 ?
-          Aveti la dispozitie asistenta gratuita prin accesarea butonului "chat” de sus in dreapta sitului.
-          Puteti depune si retrage bani prin intermediul butonului "servicii” de sus in dreapta sitului. Tot de acolo puteti accesa pagina de transmisiuni live sau istoricul activitatilor intreprinse pe situl de pariere online Bet365.
-          Va puteti concentra atentia spre partea de jos a sitului care contine linkuri spre alte pagini precum: statistici, comentarii audio live, promotiile disponibile sau regulamentul de ordine interioara.
Sa pariezi pe Bet365 este simplu – asta in ciuda multitudinii de butoane si informatii disponibile pe fiecare pagina!
Principalele tipuri de pariuri la Bet365 ?
Sa incepem, totusi, cu specialitatea romanului: Single, Double, Treble, Four-fold, Five-fold, Six-fold, Seven-fold, Eight-fold, Nine-fold, Ten-fold, Eleven-fold, Twelve-fold. Toate aceste pariuri implica, una, doua, …, 12 selectii, fiind declarate castigatoare doar in momentul in care TOATE pronosticurile de pe bilet au fost corecte. Se spune despre pariurile single ca sunt specifice pariorilor profesionisti, care cunosc riscul la care se expun in momentul in care biletul de pariuri include doua sau mai multe selectii.
Trixie. Un Trixie consta in patru pariuri care implica trei selectii pe diferite evenimente sportive si non-sportive. Pentru a iesi pe profit, trebuie sa alegeti pronosticuri in cote mari si sa nimeriti cel putin doua rezultate. Pentru exemplificare, avem A, B si C, reprezentand selectiile. Biletele vor arata astfel: AB, BC, AC si ABC.
Patent. Acesta este format din 7 pariuri si tot atatea selectii cat avea Trixie, si anume 3. Avem din nou ABC si urmatoarele bilete: A, B, C (deci, pariuri single), AB, AC si BC (pariuri duble) si ABC. Este suficient sa preziceti rezultatul unui singur eveniment pentru a castiga.
Yankee. Intr-un sistem Yankee plasati nici mai mult nici mai putin de 11 pariuri, care implica 4 selectii pe evenimente diferite. Pariul include 6 pariuri duble, 4 triple si un acumulator. Logic, in cazul in care ati prezis corect doua rezultate, incasati o suma de bani (mai mica sau mai mare decat cea pariata, in functie de cotele jucate). Pentru exemplificare avem: AB, AC, AD, BC, BD, CD (pariuri duble, deci), ABC, ABD, ACD si BCD (pariuri triple) si ABCD (combo / acumulator).
Lucky 15. Format din 15 pariuri constand in 4 selectii din evenimente diferite. Sistemul include 4 pariuri simple, 6 duble, 4 triple si un combo format din toate selectiile. In cazul in care doar o selectie este castigatoare, primiti drept premiu de consolare o dublare a cotelor. Daca ati avut inspiratia de a pronostica in mod corect toate cele patru selectii, se adauga un bonus de 10%. Bonusul nu va fi primit atunci cand, de exemplu, se returneaza mizele (abandon). Lucky 15 este acceptat doar pe cursele de cai si de ogari.
Canadian (sau Super Yankee) este foarte din 26 de pariuri care implica 5 selectii din evenimente diferite. Sistemul include 10 pariuri duble, 10 triple, 5 fourfolds si un acumulator.
Lucky 31 consta in 31 de pariuri care implica 5 selectii in evenimente diferite. Sistemul include 5 pariuri single, 10 pariuri duble, 10 triple, 5 fourfolds si un acumulator. In cazul in care doar o selectie se dovedeste a fi castigatoare, cotele acesteia sunt dublate automat. Spre deosebire de Lucky 15, aici primiti un bonus de 15% daca toate cele cinci selectii sunt castigatoare. Sistem de pariuri disponibil doar in cadrul curselor de cai si de ogari.
Heinz. Format din 57 de pariuri, 6 selectii. Sistemul include 15 pariuri duble, 20 triple, 15 fourfolds, 6 fivefolds si un acumulator. Un minim de doua selectii asigura un bilet castigator.
Lucky 63. Format din 63 de pariuri care implica 6 selectii in evenimente diferite. Sistemul include 6 pariuri simple, 15 duble, 20 triple, 15 fourfolds, 6 fivefolds si un acumulator. Castigurile sunt dublate in momentul in care o singura selectie este castigatoare, pariorii primind un bonus de 20% atunci cand totul este acoperit in "verde” (6 selectii castigatoare). Lucky 63, de asemenea, este acceptat numai pe curse de cai si ogari.
Super Heinz. Format din 120 de pariuri si 7 selectii (21 pariuri duble, 35 triple, 21 fourfolds si fivefolds, 7 sixfolds si un acumulator). Avand in vedere ca aveti la dispozitie 21 de pariuri duble, este suficient sa aveti pe bilete doar doua selectii castigatoare pentru a incasa o suma de bani. Mica, e drept, in raport cu suma investita initial.
Goliath – format din 247 de pariuri care implica 8 selectii din evenimente diferite: 28 pariuri duble, 56 pariuri triple, 70 fourfolds, 56 fivefolds, 28 sixfolds, 8 sevenfolds si un acumulator.
Separat de acestea, mai intalnim: forecasts, straight forecast (SFC), reversed forecast (RFC), straight forecast doubles/trebles, reversed forecast doubles/trebles, tricasts, combination tricasts, permutations si lista poate continua. Toate specifice curselor de cai si de ogari prezente in oferta Bet365.

Vizualizări: 1047 | Adăugat de: pariuri-sportive | Tag-uri: pariuri, bet365, sisteme | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar