Principală » 2013 » Septembrie » 23 » Parteneriat 10Bet
15:10:04
Parteneriat 10Bet
10Bet a fost infiintata in anul 2003 si a ajuns in scurt timp una dintre principalele case de pariuri din Europa si nu numai. Acest progres se datoreaza serviciilor excelente pe care le ofera, de la cotele mari, multitudinea de sporturi pe care puteti paria, tipurile de pariuri in numar mare indiferent de importanta evenimentului, pariuri live cu multe tipuri de pariuri pe evenimet, pana la serviciul cu clientii disponibil 7/24 sau metodele de depunere/retragere care sunt la fel si ele in numar mare.

10Bet Sportsbook Promotion

Bonus pentru noii clienti

Bonusul este 50% din valoarea primului depozit pana la 1000 RON.
Alte detalii:
Pentru a obtine acest bonus oferit de 10Bet trebuie sa va deschideti un cont nou printr-un click pe bannerul de aici si sa folositi codul bonus FD100 (depozitul trebuie sa fie minim 60 RON). Bonusul va fi creditat imediat dupa ce rulati odata suma depozitata.
Pentru a putea retrage bonusul primit, trebuie sa rulati de 12 de ori suma depozitata si bonusul pe cote egale sau mai mari de 1,60 in 90 de zile.
Atentie, pariurile pe diverse tipuri de handicapuri asiatice si peste/sub nu vor fi luate in considerare.
Suma maxima care este luata in considerare pentru rulare este maxim 50% din bonusul acordat pentru fiecare pariu plasat.

Sau, dacă doriți chiar mai mult pentru banii dumneavoastră, logați-vă prin intermediul telefonului mobil și efectuați prima depunere folosind codul FDMOBILE pentru un bonus sporit de 100% până la 100€ - disponibili numai prin intermediul aplicației mobile 10Bet!
Vizualizări: 302 | Adăugat de: pariuri-sportive | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar