Principală » 2013 » Septembrie » 12 » Cum pariati cu handicap asiatic ajustabil
10:03:41
Cum pariati cu handicap asiatic ajustabil

De ce este mult mai bun  handicapul asiatic?

Handicapul asiatic este un tip de pariu care elimina varianta de egalitate  si care iti lasa doar 2 optiuni de a paria. Acesta poate fi un tip de pariu foarte bun pentru multe meciuri de fotbal. In primul rand, vei avea 50% sanse de castig pe fiecare optiune, in loc de 33.33% sanse cat ofera clasicul 1x2.

Ele pot fi intalnite sub diferite forme vorbind aici de fractionar,decimal si din doua valori  dar indiferent de cum se gasesc un lucru este clar ca handicapurile asiatice urca si coboara din 0.25 in 0.25 sau din ¼ in ¼ ca sa va dati seama mai bine in rindurile de mai jos vom incerca sa va explicam pe fiecare in parte cam ce inseamna.

HANDICAP   0 sau 0:0

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul. Dacã partida se incheie la egalitate, suma pariatã vi se returneazã

HANDICAP   - 0.25 sau 0,-0.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat invinge la cel putin un gol diferentã. Dacã partida se incheie la egalitate, pierdeti  1/2 din miza pariatã.

HANDICAP + 0.25 sau 0,+0.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul. Dacã partida se incheie la egalitate, pariul se imparte in douã - o ½ a mizei se considerã castigatoare iar cealalta  1/2 este rambursatã în contul dumneavoastrã.

HANDICAP  - 0.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul.

HANDICAP + 0.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat terminã partida la egalitate sau invinge.

HANDICAP – 0.75 sau -0.5,-1

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul la cel putin doua goluri diferentã.

Dacã castigã la diferentã de un gol, pariul se imparte in doua - o jumatate a mizei se considerã castigatoare iar cealaltã jumatate este rambursata în contul dumneavoastrã.

HANDICAP + 0.75 sau 0.5,1

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat terminã partida la egalitate sau invinge. Dacã este invinsa la un gol diferentã, pierdeti jumatate din miza pariatã.

HANDICAP – 1

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul la cel putin douã goluri diferentã.

Dacã castigã la diferentã de un gol, miza pariatã vi se returneazã.

HANDICAP + 1

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat terminã partida la egalitate sau invinge. Dacã este invinsã la un gol diferentã, suma pariata vi se returneazã.

HANDICAP – 1.25 sau  -1,-1.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul la cel putin doua goluri diferentã.

Dacã castigã la diferentã de un gol, pierdeti jumatate din miza pariatã.

HANDICAP + 1.25 sau 1,1.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat terminã partida la egalitate sau invinge. Dacã este invinsa la un gol diferentã, pariul se imparte in douã - o jumatate a mizei se considerã castigatoare iar cealalta jumatate este rambursatã în contul dumneavoastrã.

HANDICAP – 1.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul la cel putin douã goluri diferentã.

HANDICAP + 1.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat invinge, terminã partida la egalitate sau este invinsã la un gol diferentã.

HANDICAP – 1.75 sau -1.5,-2

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul la cel putin trei goluri diferentã.

Dacã castigã la diferenta de doua goluri, pariul se imparte in douã - o jumatate se considerã castigatoare iar cealaltã jumatate este rambursata în contul dumneavoastrã.

HANDICAP + 1.75 sau 1.5,2

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat invinge, terminã partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferentã. Dacã este invinsã la doua goluri diferentã, pierdeti jumatate din miza pariatã.

HANDICAP – 2

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul la cel putin trei goluri diferentã. Dacã castigã la diferentã de doua goluri, miza pariatã vi se returneazã.

HANDICAP  + 2

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat invinge, terminã partida la egalitate sau este invinsã la un gol diferentã. Dacã este invinsã la doua goluri diferentã, miza pariatã vi se returneazã.

HANDICAP – 2.25 sau -2,-2.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul la cel putin trei goluri diferentã.

Dacã castigã la diferentã de doua goluri, pierdeti jumatate din miza pariatã

HANDICAP + 2.25 sau 2,2.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat invinge, terminã partida la egalitate sau este invinsã la un gol diferentã. Dacã este invinsã la doua goluri diferentã, pariul se imparte in douã - o jumatate a mizei se considerã castigatoare iar cealaltã jumatate este rambursatã în contul dumneavoastrã.

HANDICAP – 2.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul la cel putin trei goluri diferentã.

HANDICAP + 2.5

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat invinge, terminã partida la egalitate sau este invinsã la mai putin de trei goluri diferenta.

HANDICAP – 2.75 sau -2.5,-3

Câstigati dacã echipa pe care ati pariat castigã meciul la cel putin patrui goluri diferentã.

Dacã castigã la diferenta de trei goluri, pariul se imparte in douã - o jumatate se considerã castigatoare iar cealaltã jumatate este rambursata în contul dumneavoastrã.


HANDICAPURI PE GOLURI AJUSTABILE SAU NUMAR DE GOLURI ALTERNATIV

SUB 0.75 SAU 0.5,1 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol . Daca se inscriu exact 1 gol, jumatate din miza va fi rambursata, iar cealalta jumatate se va pierde. Pariurile sunt necastigatoare daca  se inscriu 2 sau mai multe goluri pe durata meciului.

PESTE 0.75 SAU 0.5,1 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu 1 sau mai multe goluri. Daca se inscrie exact 1 gol, jumatate din miza va fi castigatoare, iar cealalta jumatate va fi rambursata. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol .

SUB 1.75 SAU 1.5,2 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie 1 gol. Daca se inscriu exact 2 goluri, jumatate din miza va fi rambursata, iar cealalta jumatate se va pierde. Pariurile sunt necastigatoare daca  se inscriu 3 sau mai multe goluri pe durata meciului.

PESTE 1.75 SAU 1.5,2 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu 2 sau mai multe goluri. Daca se inscrie exact 2 goluri, jumatate din miza va fi castigatoare, iar cealalta jumatate va fi rambursata. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu 1

SUB 2 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie 1 gol. Daca se inscriu exact 2 goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu 3 sau mai multe goluri pe durata meciului.

PESTE 2 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu 3 sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact 2 goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie 1 gol.

SUB 2,25 SAU 2,2.5 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie 1 gol. Daca se inscriu exact 2 goluri, jumatate din miza va fi castigatoare, iar cealalta jumatate va fi rambursata. Pariurile sunt necastigatoare daca  se inscriu 3 sau mai multe goluri pe durata meciului.

PESTE 2,25 SAU 2,2.5 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu 3 sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact 2 goluri, jumatate din miza va fi rambursata, iar cealalta jumatate se va pierde. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici  un gol sau se inscrie 1 gol.

SUB 2.5 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu 1 sau 2 goluri. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu 3 sau mai multe goluri pe durata meciului.

PESTE 2.5 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu 3 sau  >>. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu 1 sau 2 goluri.

SUB 2.75  SAU 2.5,3 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu 1 sau 2 goluri. Daca se inscriu exact 3 goluri, jumatate din miza va fi rambursata, iar cealalta jumatate se va pierde. Pariurile sunt necastigatoare daca  se inscriu 4 sau mai multe goluri pe durata meciului.

PESTE 2.75 SAU 2.5,3 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu 4 sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact 3 goluri, jumatate din miza va fi castigatoare, iar cealalta jumatate va fi rambursata. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu 1 sau 2 goluri.

SUB 3 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri. Daca se inscriu exact 3 goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu 4 sau mai multe goluri pe durata meciului.

PESTE 3 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu 4 sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact 3 goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri.

SUB 3,25 SAU 3,3.5 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol , 1 gol sau 2 goluri. Daca se inscriu exact 3 goluri, jumatate din miza va fi castigatoare, iar cealalta jumatate va fi rambursata. Pariurile sunt necastigatoare daca  se inscriu 4 sau mai multe goluri pe durata meciului.

PESTE 3,25 SAU 3.3.5 GOLURI

Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu 4 sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact 3 goluri, jumatate din miza va fi rambursata, iar cealalta jumatate se va pierde. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici  un gol ,1 gol sau 2 goluri .

Vizualizări: 329 | Adăugat de: pariuri-sportive | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar