bet-at-home
MISIUNE, VIZIUNE ŞI VALORI
Motto-ul nostru: Viaţa e un joc. Acesta este motto-ul după care se ghidează compania noastră.
Viziunea noastră: Cu portofoliul nostru de produse inovatoare, care se află în continuă creştere, suntem pe cale de a deveni unul dintre ofertanţii de pariuri online fruntaşi în Europa. Personalul nostru cu înaltă calificare se angajează cu entuziasm şi ambiţie, din propria convingere, pentru extinderea continuă a variatei game de oferte pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri. Suspansul şi distracţia sunt la bet-at-home.com prioritatea numărul unu.
Valorile noastre: Echitabilitatea, încrederea, simţul răspunderii, respectul şi devotamentul. Acestea sunt principiile după care ne orientăm zilnic şi care definesc cultura companiei noastre.


Betclic
Pariu fără riscuri de 40 RON – bonus de bun venit la BetclicBetclic are o ofertă de bun venit extrem de specială pentru dvs în cadrul universului Sport: un pariu fără riscuri care vă oferă ocazia de a încerca pariurile sportive şi pe care nu îl puteţi pierde! Graţie acestui bonus de bun venit oferit Betclic, beneficiaţi de un prim pariu fără riscuri în universul Betclic Sport în limita a 40 RON, pariu pe care îl puteţi plasa pe unul sau mai multe evenimente sportive la alegere. Dacă pariul dvs va fi unul câştigător, vă puteţi retrage câştigurile imediat. Dacă, însă, pariul dvs va fi unul necâştigător, vă rambursăm miza pariată de dvs în limita a 40 RON. Această sumă o puteţi folosi pentru a continua să pariaţi la Betclic. Această sumă nu trebuie rulată!


BET365
Bet365 este una dintre cele mai serioase si complete case de pariuri online cu un numar de peste 4 milioane de clienti inregistrati din peste 200 de tari si este a 7-a companie privata ca marime din UK. La Bet365 aveti posibilitatea sa pariati pe un numar ridicat de sporturi (peste 35 de discipline sportive), puteti paria live pe foarte multe evenimente sportive datorita sistem de pariuri live care se pare ca este de neegalat, ofera un serviciu cu clientii de nota 10, cote foarte bune, posibilitatea de a paria de pe telefonul mobil si retrageri foarte rapide (pana in 2, 3 zile).
Unibet
Oferta actuala de la Unibet este un bonus in valoare de 150 RON si este destianata exclusiv clientilor noi, care nu au un cont la Unibet. Pentru a beneficia de bonus trebuie sa va inregistrati de pe unul din banerele de pe aceasta pagina si sa efectuati un depozit. Imediat contul dumneavoastra va fi creditat cu suma dubla celei depuse. De exemplu, daca depuneti 100 de RON, primiti inca 100 RON BONUS, iar daca depuneti 150 RON, primiti inca 150 RON BONUS. 
Pentru bonus conteaza doar pariuri plasate inaintea meciurilor, se pot pune atat pariuri simple, cat si pariuri combinate, cu cote mai mari sau egale cu 1.60 
Bonusul este valabil numai pentru jucatorii care au adresa de pe CI in Romania. 
Betfair
Betfair este o platforma parior-la-parior. Nu sunt implicate agentii care tin pariurile, si din aceasta cauza ai access la plati mai mari si cote foarte bune. Pariorii au sansa sa isi stabileasca propriile cote pro sau contra unui anumit eveniment.
Betfair acopera o raza mare de evenimente sportive, in special fotbal si curse de cai (care sunt de altfel la baza companiei din UK), pariuri financiare, politice si noutati. Betfair ofera pariuri pe evenimente live, Cazino si multe alte jocuri.Sign up to HeavenBet.ro


HeavenBET
HeavenBet a aparut in mediul online dupa succesul purtat de Heaven Poker ani de-a randul, formandu-si o baza de clienti incredibila. Practic, trendul impus de celalalte case de pariuri, acela de a avea pariuri, cazinou, poker, jocuri, bingo si pariuri financiare sub acelasi "acoperis”, a fost urmat si de Gaming Media Group in luna octombrie a anului 2012.
Drept urmare, heavenbet.com acopera o gama larga de sporturi si evenimente, incluzand in pachet si nelipsitul serviciu de pariuri live, atat de ravnit de catre pariorii romani si nu numai. HeavenBet este operat de InTouch Casino, care utilizeaza software furnizat de Sports Betting Tech. Sectiunea de poker (Ongame Network) si cazinou (Microgaming QuickFire) sunt accesibile prin intermediul aceluiasi cont. Site-ul este disponibil in limbile engleza, rusa si romana, serviciile oferite fiind pe baza unei licente acordate de catre Guvernul Maltei.
Pentru cei care nu stiau, heavenbet.com este inrudit cu The Poker Channel, Poker Heaven si Mermaid Bet.